Fabiana Justus plaatst emotionele video waarin ze haar hoofd scheert vanwege leukemiebehandeling

Fabiana Justus. Instagram @fabianajustus Fabiana Justus. Instagram @fabianajustus

In behandeling voor leukemie, deelt Fabiana Justus, 37 jaar oud, haar ziekenhuisroutine met haar Instagram-volgers, waar ze chemotherapie ondergaat.

+ Klik hier om de video van Fabiana Justus te bekijken

De influencer, die onlangs besloot haar hoofd te scheren, vierde afgelopen zondag, de 11e, een nieuwe mijlpaal op haar platformprofiel, dat nu 3 miljoen volgers heeft.
“Een speciale kus voor iedereen die door vergelijkbare processen gaat. Het is niet makkelijk, maar ik geef toe dat het me achteraf opluchtte. Mijn gedachten zijn gericht op het einde van dit alles, eigenlijk, op mijn nieuwe begin. Laten we het op deze manier proberen te zien om alles (een beetje) lichter te maken.

Ah! En ik deed een lichte make-up op de manier waarop ik van hou, want het belangrijkste was dat ik mezelf zou herkennen. En dat deed ik! Ik ben hier! Zonder haar, maar met veel meer kracht. En met veel liefde, zoals altijd, vooral voor mijn levenspartner, altijd aan mijn zijde en nu meer dan ooit!” schreef ze in het bijschrift van de post.

Afgelopen vrijdag, de 9e, deelde Fabiana afbeeldingen met haar geschoren hoofd op haar sociale netwerken. “Ik voelde in mijn hart dat het tijd was,” schreef de dochter van zakenman en presentator Roberto Justus.

Fabiana onthulde dat ze besloot het proces te versnellen voordat ze haarverlies zag als gevolg van de behandeling voor acute myeloïde leukemie.

Foto en video: Instagram @fabianajustus

Back to top